spot_img
29.5 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăPoliticaȘi Trimisul lui Dumnezeu i-a pus cruce lui Cîțu

Și Trimisul lui Dumnezeu i-a pus cruce lui Cîțu

-

Vicepreședintele PNL Robert Sighiartău a declarat, marți, la Digi24, că deși consideră că varianta de premier cea mai sănătoasă pentru partid este președintele Florin Cîțu, aceștia pot discuta și despre alte variante, inclusiv în negocierile cu PSD, dacă se va decide un astfel de mandat.

- Reclama -

Întrebat dacă Florin Cîțu este una dintre variantele PNL pentru a conduce mai departe acest guvern cu PSD, Sighiartău a răspuns: „Președintele partidului normal că este o variantă și este susținut de partid. Înțeleg că cei de la PSD au invocat anumite argumente împotriva nominalizării lui Florin Cîțu, dar eu cred că se poate discuta”.

„Mai mult decât atât, mai avem și alte variante de premier. Este Nicolae Ciucă, sunt prim-vicepreședinții partidului care au experiență guvernamentală politică și pot conduce Guvernul României, deci variante sunt.Nu ne blocăm în negocieri, vrem să dăm un guvern și premierul. Normal că noi vom merge cu varianta Florin Cîțu, în primul rând pentru că este președintele partidului iar dacă nu putem obține acest lucru, mai departe sunt variante care pot fi votate de către BPN.Vom discuta în această seară în Bex cum decurg negocierile și eventual de un mandat de negociere a structurii guvernului și există posibilitatea să votăm o propunere de premier din partea PNL.Deși cred că se mai poate discuta varianta Florin Cîțu, cel mai sănătos pentru această coaliție ca președintele partidului să fie și premier, dacă nu, normal că urmează să vedem și altă variante în discuțiile inclusiv cu cei de la PSD”, a mai afirmat liberalul.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...