Serbia dă drumul de la 1 iunie excursiilor pentru copii: Banchetele pentru absolvenții de liceu pot fi organizate din 15 iunie

0
130

Începând cu 1 iunie, se pot organiza excursii pentru copii, a declarat ministrul Învățământului din Serbia, Mladen Šarčević, și a adăugat că absolvenții care au avut planificate călătorii în străinătate, vor trebui să le înlocuiască cu o destinație din Serbia.

„Am trimis scrisorile tuturor școlilor, iar acum au opțiunea de a finaliza călătoriile convenite. Scopul este ca cei care vor să profite de călătorie, să o facă, iar cei care doresc o excursie de înlocuire sau un voucher, să îl ia. Cine vrea banii, ei se pot restitui , dar există o limită de timp pentru acesta ”, a declarat Šarčević pentru Nova.rs.

El a spus că ar putea să înceapă pregătirile pentru  banchetele  absolvenților de liceu, cu recomandarea ca acestea să fie organizate începând cu a doua jumătate a lunii iunie: „Le recomand tinerilor absolvenți să organizeze banchete în școli sau în unele instituții ale  autoguvernării locale, cum ar fi centrele culturale. Restaurantele și hotelurile nu sunt recomandate tinerilor absolvenți.”