spot_img
31 C
București
joi, mai 26, 2022
AcasăAnalizeȘeful Trupelor de protecție împotriva radiațiilor, a substanțelor chimice și biologice ale...

Șeful Trupelor de protecție împotriva radiațiilor, a substanțelor chimice și biologice ale Forțelor Armate ale Rusiei acuză experimente făcute de americani pe cetățeni ucraineni într-un spital de psihiatrie din regiunea Harkov

-

Ministerul Apărării al Rusiei a primit noi informații care dezvăluie detalii ale experimentelor inumane efectuate de Ministerul Apărării al SUA pe cetățeni ucraineni în spitalul de psihiatrie din satul Strelecie, regiunea Harkov, a anunțat șeful Trupelor de protecție împotriva radiațiilor, a substanțelor chimice și biologice ale Forțelor Armate ale Rusiei, Igor Kirillov, scrie RT.

”Am primit noi informații care dezvăluie detalii ale experimentelor inumane efectuate de Pentagon pe cetățeni ai Ucrainei în spitalul de psihiatrie Nr.1 (satul Strelecie, regiunea Harkov)”, a spus el.

Potrivit spuselor sale, principala categorie de subiecți pe care s-au făcut respectivele experiemente a fost un grup de bărbați cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani, aflați într-un stadiu avansat de epuizare fizică.

Kirillov a precizat, de asemenea, că, pentru a ascunde apartenența la SUA a experților care desfășurau cercetările biologicide, ei veneau în Ucraina prin terțe țări.

Kirillov a prezentat fotografia Lindei Oporto, originară din statul american Florida (în imagine, dreapta jos), menționând că ea a luat parte la aceste lucrări.

În plus, el a anunțat că în ianuarie 2022 străinii care au efectuat experimentele au fost evacuați de urgență, iar aparatura și medicamentele folosite au fost duse în regiunile din vestul Ucrainei.

Kirillov a declarat, totodată, că specialiștii polonezi au participat în activitățile laboratoarelor biologice de pe teritoriul Ucrainei.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...