spot_img
19.5 C
București
luni, septembrie 25, 2023
AcasăAnalizeȘeful CJ Dâmbovița anunță că 12 medici specialiști au fost angajați în...

Șeful CJ Dâmbovița anunță că 12 medici specialiști au fost angajați în ultima lună la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște: Oferim condiții optime de lucru, dar investim și în construirea, extinderea, modernizarea și dotarea mai multor secții ale SJUT

-

În ultima lună, la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște – instituție medicală aflată în subordinea Consiliului Județean Dâmbovița, au fost angajați 12 medici specialiști. 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐜𝐥𝐚𝐫𝐚̆! 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐜𝐢 𝐛𝐢𝐧𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐢𝐭̦𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐚 𝐚𝐜𝐨𝐩𝐞𝐫𝐢 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫, a anunțat pe Facebook șeful CJ Dâmbovița Corneliu Ștefan.

- Reclama -

Vreau să accentuez faptul că, din cei 12 medici care s-au alăturat echipei de la SJUT, 8 au venit din #București și câte unul din #Cluj, #CarașSeverin, #Buzău și #Dâmbovița. Mă bucur că, în 9 luni, 𝐚𝐦 𝐫𝐞𝐮𝐬̦𝐢𝐭 𝐬𝐚̆ 𝐚𝐝𝐮𝐜𝐞𝐦 𝐢̂𝐧 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚 𝟐𝟑 𝐝𝐞 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐢 𝐬̦𝐢 𝐮𝐧 𝐟𝐚𝐫𝐦𝐚𝐜𝐢𝐬𝐭. Asta și pentru că, în vara anului trecut, 10 medici specialiști, 1 medic primar și un farmacist au ales să profeseze în cadrul Spitalului Judeţean de Urgență Târgoviște.𝐌𝐞𝐝𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐯𝐚̂𝐫𝐬𝐭𝐚̆ 𝐚 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐨𝐫𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝟑𝟔 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢! Oferim condiții optime de lucru, dar investim și în construirea, extinderea, modernizarea și dotarea mai multor secții ale SJUT. Acum, se lucrează la noul corp al Unității de Primiri Urgențe. Proiectul, cu o valoare de peste 8.000.000 de lei, a fost conceput astfel încât urgențele vitale să fie separate de cele nonvitale. În acest fel vom reuși să diminuăm foarte mult timpul de așteptare al celor care au nevoie de ajutor în primă urgență.De asemenea, au început lucrările pentru extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Valoarea totală este de aproximativ 17.000.000 lei, proiect finanțant prin Programul Operațional Regional. Noua construcție va avea demisol, parter și trei etaje.Pe lângă îmbunătățirea actului medical, încă un lucru este cert: județul #Dâmbovița a devenit atractiv din toate punctele de vedere, mai spune Ștefan.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img