spot_img
3.4 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023
AcasăAnalizeȘeful Ceceniei îl acuză pe fostul comandant al forțelor terestre ruse: Generalul...

Șeful Ceceniei îl acuză pe fostul comandant al forțelor terestre ruse: Generalul Bla-Bla. Sunt general al Gărzii Ruse și știu mai multe despre operațiunile militare decât unii dintre colegii mei

-

Șeful Ceceniei, Ramzan Kadyrov, l-a criticat pe fostul comandant șef al Forțelor Terestre ruse Vladimir Boldyrev într-un interviu cu ministrul republicii pentru politică națională, relații externe, presă și informare, Akhmed Dudayev, pe canalul Telegram al politicianului .

- Reclama -

„Vreau să spun despre Boldyrev. El este bla bla bla. Citiți povestea”, a spus el.Kadyrov a subliniat că generalul a eșuat în îndatoririle la momentul respectiv, așa că au decis să-l transfere.

Politicianul a mai amintit că el însuși este general al Gărzii Ruse și știe mai multe despre operațiunile militare decât unii dintre colegii săi. Prin urmare, politicianul i-a îndemnat pe cei care critică să fie atenți la experiență și vechimea în muncă.Potrivit lui Kadyrov, el nu a fost încă concediat, în timp ce Boldyrev a fost transferat imediat.„Cine dintre noi este mai bun – generalul colonel bla bla bla sau generalul colonel Kadyrov”, a rezumat el.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img