spot_img
20.2 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăDezvaluiriȘefa Autorității Electorale, ridicată de DNA/ Soțul a încercat să fugă cu...

Șefa Autorității Electorale, ridicată de DNA/ Soțul a încercat să fugă cu documente

-

Președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, a fost ridicată, marți după-amiază, de la o locuință din orașul Voluntari, ea urmând a fi dusă la audieri la sediul DNA Ploiești, au declarat surse apropiate anchetei.

Pătru este vizată într-un dosar privind fapte de corupție, respectiv spălare de bani și trafic de influență, au precizat sursele citate.

- Advertisement -

DNA a anunțat, marți, printr-un comunicat de presă, că procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Ploiești efectuează patru percheziții la adrese din municipiul București și din județele Ilfov și Vâlcea, una dintre descinderi vizând sediul unei instituții publice.

Potrivit documentului citat, procurorii efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2008—2015, a unor infracțiuni de corupție.

- Advertisement -

Perchezițiile sunt efectuate într-o locație din incinta unei instituții publice, dar și la domiciliile unor persoane fizice, se arată în comunicat.
Procurorii DNA Ploiești fac percheziții la sediul Autorității Electorale Permanente, printre cei vizați de anchetă aflându-se și președintele AEP, Ana Maria Pătru, au declarat surse apropiate anchetei.

Conform acestor surse, la perchezițiile efectuate de DNA Ploiești în județul Vâlcea, soțul președintelui AEP ar fi încercat să fugă cu documentele societății lui radiate, care ar fi relevante pentru circuitul banilor.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img