spot_img
28.1 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăBasarabiaDodon amenință manifestanții din Chișinău cu contrademonstrații: Nu vă jucați cu focul!

Dodon amenință manifestanții din Chișinău cu contrademonstrații: Nu vă jucați cu focul!

-

Liderul socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a amenințat cu proteste în cazul în care nu vor înceta manifestațiile de nemulțumire provocate de modul în care au fost organizate alegerile prezidențiale din 13 noiembrie, în urma căruia el a înregistrat 52,18% din voturi, iar contracandidata sa, Maia Sandu, 47,82%, informează marți Radio Chișinău și Unimedia.

- Reclama -

‘Atât Comisia Electorală Centrală (CEC), cât și numărătoarea noastră a confirmat ca noi am învins în acest scrutin. Alegerile au fost recunoscute deja și de observatorii internaționali. Am primit deja mai multe felicitări din partea mai multor președinți. Regret poziția oponenților mei politici, ei au demonstrat că nu au maturitatea politică să recunoască democrația Republicii Moldova și incită lumea la proteste. Stimați oponenți, aveți curaj sa recunoașteți înfrângerea’, a declarat Dodon.

Potrivit liderului socialiștilor, ‘aceste speculații de pe dreapta creează și deja apare un val de contraproteste de pe stânga’. ‘Nu va jucați cu focul. Cetățenii noștri, susținătorii, sute de mii, sunt gata să vină și să apere victoria, dar noi nu ne dorim destabilizarea situației. Facem un apel la calm. Nimeni nu participă la proteste, până eu nu voi spune’, a mai declarat Igor Dodon, potrivit Uniemdia.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...