spot_img
27.5 C
București
sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăDezvaluiriSecretul pozei cu Iohannis și Carmen la München

Secretul pozei cu Iohannis și Carmen la München

-

Președintele Klaus Iohannis a fost fotografiat sâmbătă la Munchen împreună cu Prima Doamnă după ce ieșiseră de la cumpărături. Șeful statului căra niște pungi cu cumpărături îmbrăcat într-o ținută casual. Președintele și doamna Carmen Iohannnis sunt pozați de aproape ceea ce indică că fotografia a fost realizată de apropiați și livrată în media românească și nu a fost făcută de un fotograf amator.

Fotografia realizată de la circa un metru indică că aceasta a fost realizată fie de un consilier, fie de un cadru SPP, cert este că de un apropiat.

Fotografia apare în spațiul public după ce în ultimele luni președintele Klaus Iohannis a evitat să se afișeze alături de Prima Doamnă. 

De Sărbători, de exemplu, când Klaus iohannis își petrecea sărbătorile de iarnă la Sibiu, era un obicei ca acesta să apară la slujba din prima zi de Crăciun alături de soția sa. Anul trecut, doamna Carmen Iohannis a apărut singură la slujbă, informație care a alimentat zvonurile.

Anterior Carmen Iohannis apăruse și singură la Slujba de Florii.

Mai multe informații din ultimul timp au vorbit de o răcire a relațiilor între Klaus și Carmen Iohannis. 

Speculațiile privind relațiile reci dintre cei doi s-au înțețit mai ales că doamna Iohannis a refuzat mutarea la București după ce inițial anunțase o implicarea directă în calitate de Primă Doamnă.

Iar singurătatea din ultimul timp a Primei Doamne, inclusiv de Crăciun, a alimentat speculațiile.

Părinții președintelui locuiesc în Germania Federală la 270 km de Munchen și posibil cei doi ar fi putut merge și acolo în vizită, dar nu sunt informații în acest sens.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img