spot_img
7.1 C
București
sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăAnalizeSecretarul de stat pentru Românii de Pretutindeni în Austria: Susţinerea educaţiei în...

Secretarul de stat pentru Românii de Pretutindeni în Austria: Susţinerea educaţiei în limba română şi a identităţii culturale prin proiecte care aduc valoare comunităţilor de români reprezintă direcţia strategică a Departamentului

-

Florin Cârciu, secretar de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, s-a întâlnit, sâmbătă, cu reprezentanţii comunităţii româneşti, în prima zi a vizitei sale de lucru în această ţară.

- Reclama -

În prezenţa E.S. Emil Hurezeanu, Ambasadorul României în Republica Austria, delegaţia română a punctat programele dezvoltate de DRP şi demersurile statului român în vederea reîntoarcerii şi reinserţiei socio-profesionale a românilor din afara graniţelor ţării, a precizat Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.


„Susţinerea educaţiei în limba română şi a identităţii culturale prin proiecte care aduc valoare comunităţilor de români reprezintă direcţia strategică a Departamentului, care stă la baza programelor derulate şi în acest an. Activitatea şi deschiderea mediului asociativ din Austria în îndeplinirea acestei misiuni comune au fost apreciate de către secretarul de stat Gheorghe Cârciu, care le-a mulţumit reprezentanţilor pentru eforturile depuse. Doar împreună putem aduce România mai aproape de fiecare român, indiferent în ce colţ al lumii se află”, informează site-ul DPRP.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img