spot_img
2 C
București
luni, decembrie 5, 2022
AcasăAnalizeSecretarul Consiliului de Securitate al Rusiei: Washingtonul este gata să facă orice

Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei: Washingtonul este gata să facă orice

-

În noua sa strategie de securitate națională, SUA își consacră în mod oficial superioritatea față de alte state, iar Washingtonul este gata să facă orice pentru a-și atinge obiectivele proprii, a declarat secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolay Patrushev.

- Reclama -

Patrushev s-a întâlnit recent conform unor surse media cu consilierul lui Biden pentru securitate națională, Jack Sullivan. Patrushev este unul din oamenii cheie de la Moscova.

„Americanii și-au reflectat atitudinile și opiniile egoiste în toate sferele vieții în noua lor strategie de securitate națională aprobată de președintele SUA [Joe Biden] în urmă cu o lună”, a declarat oficialul la Bryansk, marți, la o întâlnire de securitate din Districtul Federal Central. . El a reiterat că strategia reflectă faptul că China reprezintă cea mai serioasă provocare geopolitică pentru SUA, în timp ce Rusia este o amenințare directă și constantă la adresa ordinii de securitate regională în Europa.

„Acest document fundamental care determină politica pe termen lung a SUA subliniază încă o dată exclusivitatea Americii și confirmă intenția de a-și impune modelul de democrație asupra întregii lumi. Astfel, consacrând oficial superioritatea față de alte țări, Washingtonul este dispus să facă orice. pentru a-și atinge obiectivele egoiste”, a menționat înaltul oficial de securitate.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img