spot_img
25.3 C
București
vineri, iunie 21, 2024
AcasăAnalizeSecretarul Consiliului de Securitate al Rusiei: Adevărata putere în Occident este în...

Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei: Adevărata putere în Occident este în mâinile clanurilor cu resurse și corporațiilor transnaționale

-

Fundațiile și marile afaceri dețin o putere reală în Occident, a declarat secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolay Patrushev, pentru aif.ru într-un interviu.

„Este evident că adevărata putere în Occident este în mâinile clanurilor cu resurse și corporațiilor transnaționale”, a spus șeful de securitate.

- Advertisement -

Patrushev a remarcat că „politicienii occidentali nu au puterea și posibilitățile de a schimba în bine viața în statele lor, pentru că nu au fost figuri independente de mult timp”. Potrivit lui, toată lumea are legături cu marile afaceri, lobbyiști, fundații și aceste fapte nici măcar nu sunt ascunse. „După cum s-a dovedit, zeci de deputați ai Parlamentului European au fost controlați de structurile lui George Soros, iar Comisia Europeană, la ordinul uneia dintre cele mai mari companii farmaceutice americane din lume, a creat o serie de scheme corupte pentru achiziționarea de vaccinuri în valoare de zeci. de miliarde de euro”, a subliniat el.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img