spot_img
26.6 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăEconomieAgriculturaScurgere radioactivă lângă România? Se ascunde ca la Cernobîl?

Scurgere radioactivă lângă România? Se ascunde ca la Cernobîl?

-

Câți dintre voi știu că alaltăieri (corectare: pe 5 martie) la Uzina Metalurgică din Râbnița ar fi avut loc o scurgere radioactivă, cu nivelul radiației în unele zone ale complexului depășind de peste 300-400 de ori norma admisă? Nu am văzut nicio știre despre asta în presa de la Chișinău. Prima dată a scris o postare Sevciuk, fostul „președinte” al „rmn”. Apoi a sters-o. Unii au spus că e o dezinformare. In seara asta au transpirat mărturii de la unii angajați. Totul se ascunde, ca la Cernobîl, a scris pe facebook jurnalistul basarabean Dan Nicu.

- Reclama -

Râbnița e la vreo 140 de km de Chișinău, pe de-a dreptul, iar uzina aceea e una dintre cele mai mari din Europa Centrală și de Est. Nu știu cât de grav e, dar ceva se întâmplă. Sfat pentru jurnaliștii de la Chișinău: descărcați aplicația Telegram și abonați-vă la canalele de acolo, e o metodă foarte practică și eficientă de a avea acces la informații. În special la cele din zone precum Transnistria, mai susține Nicu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...