spot_img
0.7 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023
AcasăDezvaluiriFantoma SIE, Victor Ponta

Fantoma SIE, Victor Ponta

-

Consilierul guvernamental Darius Vîlcov relansează teza băsesciană din 2014 a apartenenței lui Victor Ponta la SIE, aruncînd, în această seară, afirmații fierbinți la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu de la Antena 3, transmite Inpolitics.

În fosta Securitate, trebuie spus, a existat o unitate considerată cea mai tenebroasă, numită Brigada ”U” și care reunea ofițerii deplin conspirați ai serviciului, inclusiv cei cunoscuți și sub numele de ”fantome”, însărcinați cu spionajul ori cu alte diverse misiuni peste hotare.
Confruntat, în emisiune, cu o afirmație a lui Victor Ponta, consilierul a declarat că a mai auzit asemenea punct de vedere ”la un căpitan de la unitatea de fantome, știe el, cînd va auzi…”.
”Dacă el (Ponta n.n.) dă asemenea mesaje public, și eu tot public transmit că e ca mesajul unui căpitan de la unitatea de fantome” a repetat el.
Întrebat dacă respectiva unitate numără multe ”fantome”, Vîlcov a răspuns că ”la Paris sunt mai greu de depistat fantome” și a sugerat să fie întrebat chiar Ponta pentru mai multe amănunte.
Cum se știe, fostul premier a emigrat după revoluție la Paris, unde a stat o perioadă mai înainte de a reveni în țară, existînd speculații în mediul politic că el ar fi fost racolat acolo de agenți români ai fostei DIE, actualul SIE.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img