spot_img
18.2 C
București
marți, mai 30, 2023
AcasăAnalizeȘCOLI ȘI LICEE DIN 65 DE UNITĂȚI ADMINISTRATIV-TERITORIALE DIN MEHEDINȚI AR URMA...

ȘCOLI ȘI LICEE DIN 65 DE UNITĂȚI ADMINISTRATIV-TERITORIALE DIN MEHEDINȚI AR URMA SĂ FIE DOTATE ÎN CADRUL UNOR PROIECTE FINANȚATE CU FONDURI EUROPENE

-

Proiectele depuse pentru unități de învățământ din 64 primării și două instituții din subordinea Consiliului Județean Mehedinți au fost declarate ca fiind eligibile pentru finanțare în cadrul PNRR pentru dotarea cu echipamente și mobilier.

- Reclama -

Cererile de finanțare au fost depuse de primării, în urma unor parteneriate încheiate cu unitățile de învățământ.

Mai exact, 64 din cele 66 unități administrativ-teritoriale au depus astfel de proiecte prin care se vor achiziționa mobilier, echipamente IT, aparatură electronică și de altă natură pentru dotarea diverselor laboratoare din cadrul unităților de învățământ.

La acestea se adaugă cererea de finanțare depusă de UAT Județul Mehedinți pentru dotarea Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) și a Liceului Tehnologic Special “Drobeta”, care a fost, de asemenea, aprobată.

“Mă bucur că primarii și directorii unităților de învățământ au avut o bună colaborare și au profitat de această oportunitate! Practic, este o ocazie ce nu putea fi ratată pentru ca elevii mehedințeni să beneficieze de dotări moderne în actul de educație!

Le doresc mult succes în următoarea etapă de evaluare și îmi doresc ca toate proiectele să fie finanțate!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img