spot_img
23.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăSpecialSCANDALOS/ JANDARMERIA ROMÂNĂ LUCREAZĂ PENTRU ERDOGAN/ Protestatarii de la Ambasada Turciei la...

SCANDALOS/ JANDARMERIA ROMÂNĂ LUCREAZĂ PENTRU ERDOGAN/ Protestatarii de la Ambasada Turciei la Bucureşti, FILMAŢI/ Cristian Diaconescu: Ce înseamnă asta?

-

Cei care au protestat joi la seara la Ambasada Turciei din Bucureşti au fost kegitimaţi şi filmaţi de jandarmeria română. Protestarii acuzau represiunea declansata dupa tentativa ratata de puci din noaptea de vineri, 15 iulie.

- Reclama -

Fostul ministru de externe, Cristian Diaconescu, a reacţionat joi seară la Realitatea Tv la informaţia privind filmarea manifestanţilor.

CITIŢI ŞI:CULISELE VIZITEI AMBASADORULUI TURC LA MAE: România pupă papucul Sultanului

Ce înseamnă asta? Este o formă de ameninţare? Ce să înţelegem? Că informaţiile vor fi transmise regimului de la Ankara? E inadmisibil, a spus Diaconescu.

Protestarii au stau nemiscati pe trotuarul din fata ambasadei.

In zona se putea observa o prezenta masiva a fortelor de ordine: doua dube de jandarmi, una in fata, alta in spatele ambasadei, un logan de la jandarmerie, o masina de politie, o duba neagra de la MAI, in spatele ambasadei, scrie Hotnews.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...