spot_img
23.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăhighlightCULISELE VIZITEI AMBASADORULUI TURC LA MAE: România pupă papucul Sultanului

CULISELE VIZITEI AMBASADORULUI TURC LA MAE: România pupă papucul Sultanului

-

Secretarul de stat pentru afaceri europene, Cristian Bădescu, l-a primit joi în audiență pe ambasadorul Republicii Turcia în România, Osman Koray Ertaș, la solicitarea acestuia. Interesant este mesajul dat în numele României de Bădescu.

- Reclama -

CITIŢI ŞI:SCANDALOS/ JANDARMERIA ROMÂNĂ LUCREAZĂ PENTRU ERDOGAN/ Protestatarii de la Ambasada Turciei la Bucureşti, FILMAŢI/ Cristian Diaconescu: Ce înseamnă asta?

„În cadrul discuțiilor, partea română a reconfirmat interesul României pentru menținerea unei Republici Turce stabile, membru al NATO și partener cheie al UE, ancorat în valorile europene. A evidențiat că autoritățile române au condamnat în termeni cei mai fermi tentativa de lovitură de stat care a avut loc în Turcia și a reiterat sprijinul pentru instituțiile legitime ale țării. Totodată, partea română a exprimat regretul pentru pierderea de vieți omenești în decursul acestor evenimente”, se arată într-un comunicat al MAE.

CHEIA comunicatului este afirmaţia că autoritățile române au condamnat în termeni cei mai fermi tentativa de lovitură de stat care a avut loc în Turcia și a reiterat sprijinul pentru instituțiile legitime ale țării.

Adică România sprijină total regimul Erdogan şi acţiunile acestuia.

Despre ce se întâmplă acum în Turcia, formularea este echivocă: România urmărește cu atenție efectul măsurilor adoptate de autoritățile turce ulterior tentativei de lovitură de stat, care nu trebuie să împiedice dezvoltarea pe viitor a societății turce pe baze democratice, inclusive și stabile.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...