spot_img
23.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăDezvaluiriÎNREGISTRARE EXPLOZIVĂ CU DAN MIHALACHE: Ce vorbește cu Rareș Bogdan și Mihai...

ÎNREGISTRARE EXPLOZIVĂ CU DAN MIHALACHE: Ce vorbește cu Rareș Bogdan și Mihai Gâdea: DU-TE DRACU!/ REACŢIA LUI RAREŞ BOGDAN

-

Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, fost șef al cancelariei prezidențiale, s-a lăudat într-o discuție cu mai mulți jurnaliști români din UK că mai are mai relații la vârful presei din România, menţionându-i pe Rareș Bogdan de la Realitatea TV și Mihai Gâdea de la Antena 3 şi că are un limbaj trivial la adresa acestora.

- Reclama -

El s-a precizat că atunci când Realitatea Tv transmitea că românii din UK  sunt tință după #Brexit l-a sunat pe Rareș Bogdan căruia i-ar fi spus: Du-te dracu!

Mă rog eu în virtutea trecutului meu glorios sau mai puțin glorios mai am relații cu vârfurile între ghilimele ale presei. Alaltăieri ieri am fost la Antena 3  pe telefon, la Mihai Gâdea, a mai spus Mihalache.

El a spus că ştirile despre posibile ameninţări la adresa românilor din UK ar fi false şi că, de fapt, sunt bombe.

„Deci, am avut o discuție din asta că am intervenit la Realitatea. Și i-am spus și prietenului meu, Rareș Bogdan, că dădea titluri de-astea: «românii, umiliți în Marea Britanie». Mă, zic, du-te dracu, de unde știi tu că-s umiliți, m-ai sunat pe mine? «Păi vrei să vorbești?» «Hai că vorbesc.» Și am vorbit.Mă rog, eu, în virtutea trecutului meu glorios sau mai puțin glorios, mai am relații cu vârfurile, între ghilimele, presei. Alaltăieri am fost la Antena 3 pe telefon, la Mihai Gâdea. I-am spus același lucru: mă, nu mai agitați, că noi avem acest talent de a crea bombe cu auto-aprindere. În care noi ne punem o bombă sub fund, iertați-mi expresia, și după aia îi dăm noi foc la fitil ca să «blow up in skies».”, a spus Mihalache conform înregistrării publicate de Ziarul Românesc din Anglia.

Dan Mihalache a fost recent subiectul altui scandal când şi-a aprins ţigara în sediul ICR Londra încâlcând legile româneşti şi britanice.

CITIŢI ŞI:Dan Mihalache a încălcat legile din România și UK

Când era şef al cancelariei prezidenţiale, Dan Mihalache, s-a deplasat la Munchen cu Mihai Gâdea la o sărbătăoare a şasilor. Mai apoi cei doi au ajuns în America cu liderul PNL, Alina Gorghiu.

REACŢIA LUI RAREŞ BOGDAN:

Mi-a fost semnalat la sfârşitul emisiunii din această seară, încheiată într-o atmosferă de bună dispoziţie, faptul că un domn ambasador ar fi folosit un limbaj neacademic într-o convorbire cu mine sau ca ar fi avut nu stiu ce intervenție/ingerința in politica editorială a emisiunii „Jocuri de putere”. Vă asigur că atunci când am vorbit la telefon cu excelenţa sa domnul ambasador, sau cu Dan, cum vreţi dumneavoastră, pe subiectul „Norwich” sau al acţiunilor „post-Brexit” orientate împotriva unor români, exprimarea sa la adresa mea a fost una cuviincioasă şi cât de poate de respectoasă şi civilizată. (De altfel, cine mă cunoaşte ştie că aş racţiona extrem de urât la o exprimare jignitoare.) În convorbirile mele telefonice, nu foarte multe, de altfel, cu actualul ambasador, nu s-a pus problema unor exprimări agresive sau necolocviale, nici din partea mea, nici din partea lui, a fost o discuţie între doi oameni civilizaţi care se ştiu de mult timp. Fără înflorituri şi fără excese de nici un fel. Nici măcar în glumă nu a fost o asemenea exprimare vreodată. De ce a folosit această exprimare mai puţin protocolară sau vulgară în discuţia cu jurnaliştii excelenţa sa domnul ambasador al României la Londra, sau Dan, cum doriţi dumneavoastră, chiar nu ştiu, probabil avea loc o discuție absolut benignă si cât se poate de neprotocolară post Conferința/Intalnire. Cât despre cazurile respective, nu s-a schimbat cu nimic abordarea mea sau titlurile de pe banda galbenă ca urmare a intervenţiilor excelenţei sale ambasadorul în cele două emisiuni. Pur şi simplu au fost completate cu poziţia exprimata de domnia sa!
Deja am scris prea mult pe o chestiune minoră care nu consider că mă afectează în vreun fel si in nici un caz nu merita atâta atenție.
Sunt multe probleme mult mai importante care merită atenţia noastră, cum ar fi prezenţa sării de baie relaxante printre achiziţiile TVR 😀 ca sa nu spun despre acuzațiile ciudate ale consulului de la Constanta si ambasadorului turc in ROMANIA cu privire la 11 scoli cu peste 10.000 de copii si tineri Învățând in cadrul lor.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...