spot_img
5.9 C
București
marți, ianuarie 18, 2022
AcasăDezvaluiriSCANDAL LA MINISTERUL TRANSPORTURILOR: Top model, sefa de cabinet a secretarului de...

SCANDAL LA MINISTERUL TRANSPORTURILOR: Top model, sefa de cabinet a secretarului de stat, plimbata cu acte false cu elicopterul la mare de seful ei

-

Înălţime 1,74 m, 84 cm sâni, 59 cm talie, 89 cm şolduri, blondă, ochi căprui, 26 de ani. Este consilier personal şi şefa de cabinet a secretarului de stat dinMinisterul Transporturilor Dragoş Ţiţea, bucureşteanul şef la PSD Maramureş, scrie atitudinea.ro.

05-cristina-florea_c5f5e66de9

Cristina Alexandra Florea este fotomodel profesionist, fiică de poliţist, a terminat Litere şi, tot din 2014, este mâna dreaptă a secretarului de stat Tiţea. A fost vedeta unei escapade puse la cale zilele trecute de secretarul de stat care s-a deplasat pe Litoral cu elicopterul Scolii de Aviatie.

0a8dfcfd1354522b1a940d2d587a3df8

Tiţea a aranjat ca tânăra să fie trecută în actele de zbor drept pilot, la fel şi fiul său de 13 ani, cinci persoane însoţindu-l pe secretarul de stat într-un elicopter al Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă, pe data de 8 iulie a.c., de pe aeroportul Băneasa, până la Constanţa. Aparent, pentru o întâlnire de lucru a conducerii ROMATSA (în cadrul căreia Dragoş Tiţea a fost director).

30753_542909 Q3Jpc3RpbmEgRmxvcmVhIChzdXJzYSBtb2RlbG1heWhlbS5jb20p

După ce i-a lăsat la mare pe pilotul fotomodel şi juniorul de 13 ani, elicopterul s-a întors la Bucureşti gol, fără nici un pasager, după escapadă care a costat cel puţin 1.000 de euro, din bani publici. În acest moment, o anchetă este în desfăşurare.

Cristina Alexandra Florea a încercat să-şi acopere urmele de fotomodel profesionist dupa ce a ajuns la Ministerul Transporturilor, dar  fotografii au ramas pe internet.

 

- Advertisment -

Must Read

Provincia canadiană Quebec va introduce o taxă pentru nevaccinați

0
Provincia canadiană Quebec, puternic afectată de valul Omicron, va introduce în săptămânile următoare o nouă taxă, pe care a denumit-o "contribuţie la sănătate" şi...