spot_img
-1.3 C
București
vineri, ianuarie 28, 2022
AcasăhighlightMadalin Voicu: Sunt agenti infiltrati la varful PSD care au sarcina sa...

Madalin Voicu: Sunt agenti infiltrati la varful PSD care au sarcina sa distruga partidul

-

„În PSD, sunt cai troieni la nivel înalt care doresc distrugerea partidului şi care trebuie înlăturaţi, dacă partidul vrea să rămână la 40 la sută. (…) Trebuie eliminaţi oamenii toxici din partid”, a declarat deputatul PSD Mădălin Voicu, joi, la Antena 3.

Mădălin Voicu este hotărât să discute cu fostul şef al PSD, Victor Ponta, dar şi cu alţi oameni de încredere cu ajutorul cărora să-i demaşte şi să-i înlăture pe cei care distrug partidul.

„Voi avea o discuţie cu Ponta şi cu alţi oameni în care am încredere. Şi dacă vor să rămână la 40%… ori îi înlăturam, ori îi demascăm ori este o conspiraţie la un nivel mai mare la care eu nu vreau să mă gândesc”, a precizat Voicu.

Întrebat despre cine este vorba, deputatul PSD nu a vrut să le dea nume şi s-a rezumat spunându-le doar „cai troieni” .

„În PSD, există la o anumit înălţime, nivel, nişte cai troieni care ocupă unele funcţii în partid (…) În PSD sunt nişte cai troieni care distrug partidul şi asta este dorinţa şi sarcina lor”, a spus Mădălin Voicu.

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială