spot_img
28.1 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăAnalizeScandal în Diaspora PNL: Domnilor Ludovic Orban, Robert Sighiartău, Florin Câțu, Rareș...

Scandal în Diaspora PNL: Domnilor Ludovic Orban, Robert Sighiartău, Florin Câțu, Rareș Bogdan și către toată conducerea PNL, vă fac vinovați pentru ceea ce se va întâmpla la Madrid pe 17 iulie 2021

-

După scandalurile din Cipru și Italia, în Spania se pare că va fi următoarea filială a PNL Diaspora unde lucrurile se vor ”încinge”. Alegerile interne din PNL Diaspora, înaintea Congresului PNL, amplifică multe conflicte interne iar membrii filialelor au de ales în care tabără vor merge: Cîțu sau Orban, scrie Ziarul Românesc din Spania.

- Reclama -

Dacă în Italia aripa Orban a câștigat, în filiala din Spania lucrurile nu sunt deloc clarificate. Sâmbătă, la Madrid, vor avea alegerile BP al PNL Spania.

Nicolae Dina, membru vechi PNL, candidat pe locul 4 la alegerile parlamentare trecute, și-a anunțat intenția de a candida, dar totodată a lansat un atac virulent la adresa altor candidați, simpatizanți ai senatorului Viorel Badea.

Iată postarea de pe Facebook:

În calitate de candidat la alegerile PNL Spania, vin și denunț public impasivitatea conducerii PNL, după toate intervențiile și chemările telefonice făcute chiar și catre dl.Ludovic Orban, care nici măcar NU a răspuns zecilor de chemări.

Denunț public atitudinea DICTATORIALĂ COMUNISTĂ BOLSEVICĂ, a dl.Senator Badea Viorel Richard, care prin acoliții și serviabilii care au la dispoziție un partid PNL și toate materialele necesare pentru a umilii parte din membrii PNL Spania.

Denunț public că până la această oră NU am primit CONVOCATORUL și nici lista cu membrii PNL Spania cu drept de vot.

Domnilor Ludovic Orban, Robert Sighiartau, Florin Câțu, Rareș Bogdan și către toată conducerea PNL, vă fac vinovați pentru ceea ce se va întâmpla la Madrid pe 17 iulie 2021.

Cu pasivitatea dumneavoastră acest DICTATOR care mărșaluiește și plătește oamenii sezonieri din zona Andalucía cu participarea Păunescu Marian președintele PNL Málaga, care NU știa să facă o cerere cu privire la constituirea OSV Malaga și să se prezinte ca președinte al acestei organizații și dețin toate acele documente și e-mailuri pentru că eu le-am scris pe toate la rugămintea colegei Irina Tudor președinta OFL Málaga și dl.Cătălin Stan președinte interimar al PNL Spania CARE ARE LA DISPOZIȚIE TOT MATERALUL NECESAR și finanțele pentru a plătit toate persoanele care vor veni la Madrid.

Dețin înregistrare audio în care o persoană care va veni la Madrid să voteze în favoarea lui Cătălin Stan, mărturisește că el și foarte mulți cetățeni români sunt plătiți să vină și să voteze, plătindu-le transportul, cazarea și masa și o sumă de bani(euro).

Voi face plangere penală la tribunalul București, pentru faptele mârșave de dare și luare de MITĂ. Fac acest apel public către CONDUCEREA PNL…OPRIȚI GENOCIDUL POLITIC DE LA MADRID ȘI DIN PNL DIASPORA. ROG TOȚI MEMBRII PNL DIASPORA ȘI SIMPATIZANȚII SĂ DISTRIBUIE ACEST MESAJ ȘI DACĂ ESTE POSIBIL SĂ ÎL AFIȘEZE PE UȘILE DIN MODROGAN N°1 SEDIUL PNL ȘI LA PALATUL VICTORIA UNDE ESTE DL. FLORIN CÂȚU.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...