spot_img
25.6 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăAnalizeVIDEO/Merkel se luptă să țină ochii deschiși

VIDEO/Merkel se luptă să țină ochii deschiși

-

Cancelarul german Angela Merkel se luptă să țină ochii deschiși în timpul unei conferințe online. Încearcă să rămână atentă, dar pleoapele îi cad continuu, astfel încât la un moment dat pare să adoarmă, conform unui video comentat de Reuters, transmite Ziarul Românesc din Germania.

- Reclama -

Au existat zvonuri despre problemele de sănătate ale cancelarului de ceva timp. Ea a fost surprinsă tremurând în mai multe ocazii publice. În iunie 2019, de exemplu, a avut un fel de tremur în timpul unei ceremonii cu președintele ucrainean Zelenski.

La început s-a vorbit despre deshidratare, apoi despre o problemă neurologică și chiar despre boala Parkinson. Potrivit unora, ar putea fi efectele secundare date de medicamentele psihotrope pe care le-ar lua împotriva unei forme de depresie.

Observând debutul simptomelor, durata lor scurtă și dispariția rapidă, s-a emis ipoteza că ar putea fi „un tremur benign”.

S-a ajuns la această concluzie ipotetică pentru că – nemanifestând simptome neurologice precum slăbiciune musculară, modificări ale modului de mers, dificultăți de vorbire, oprirea sau împiedicarea mișcărilor, modificări ale stării mentale sau ale vocii în timpul crizei motorii – “se presupune că problema sa nu este de origine neurologică și, prin urmare, nu dăunează sănătății sale fizice și cerebrale, așa cum sunt multe boli neurodegenerative, care sunt adesea însoțite de demență “.

Acum cancelarul a apărut foarte obosit și pe punctul de a adormi în public. Și încă o dată zvonurile despre sănătatea sa au revenit.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...