spot_img
18.2 C
București
duminică, octombrie 2, 2022
AcasăAnalizeCine eşti dumneata cu adevărat, domnule Fritz? De cine şi de ce...

Cine eşti dumneata cu adevărat, domnule Fritz? De cine şi de ce te temi?

-

Liderii PSD Timişoara au anunţat că lansează o iniţiativă în spaţiul virtual cu denumirea Identity Challenge #cineestitufritz. Demersul vine în urma împotrivirii primarului Dominic Fritz şi a consilierilor USR PLUS la două proiecte HCL privind publicarea domiciliului şi a documentelor de studii de către şefii Primăriei Timişoara, transmite DeBanat.

- Reclama -

Liderii PSD Timişoara susţin că vor să afle cine este cu adevărat Dominic Fritz, astfel că au lansat o iniţiativă în spaţiul virtual.

“Provocată de atitudinea arogantă, duplicitară și tot mai isterică a primarului Dominic Fritz și de refuzul acestuia de a-și publica documentele de studii și de domiciliu, echipa PSD Timișoara lansează o inițiativă în spațiul virtual: Identity Challenge #cineestitufritz. Această campanie are și un motto: Cine eşti dumneata cu adevărat, domnule Fritz? De cine şi de ce te temi?, pentru că PSD Timișoara crede că sub aspectul imaculat al primarului, vândut nouă ca un produs exclusiv de marketing și de PR plătit scump, se ascunde ceva ce acesta nu dorește să fie dezvăluit”, transmit cei din PSD Timişoara.

Ei spun că opoziția USR Timişoara față de publicarea de către aleşii locali a diplomelor de studii şi a localității de domiciliu, este o reacție total lipsită de transparență, un ”concept” cu care și-au condus aproape toată campania de alegeri.

“Am înțeles că #farapenaliinfunctiipublice a fost un praf în ochi, asta a devenit deja foarte clar, dar vrem să ne convingem că și #transparența este tot o temă folosită doar ca o momeală pentru obținerea unor voturi în plus. #cineestitufritz #transparentapebune”, au conchis cei din PSD Timişoara.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...