spot_img
18.1 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăAnalizeRusia: Vom dezvălui la momentul oportun cine a înscenat la Bucia. Lukașenko: Britanicii...

Rusia: Vom dezvălui la momentul oportun cine a înscenat la Bucia. Lukașenko: Britanicii au realizat filmarea de la Bucia 

-

Președinții Rusiei și Republicii Belarus, Vladimir Putin și Aleksandr Lukașenko, au abordat subiectul privind provocatoarea înscenare din orașul ucrainean Bucia, informațiile referitoare la organizatorii ei vor fi prezentate la momentul oportun, a promis reprezentantul oficial al Kremlinului, Dmitri Peskov, relatează Lenta.ru, citând agenția TASS. 

Secretarul de presă al președintelui Rusiei a menționat că evenimentele de la Bucia sunt ”o invenție absolută și o punere în scenă special regizată”. 

- Reclama -

Peskov a refuzat să precizeze țara care se află în spatele organizării înscenării din orașul Bucia. El a asigurat că toate informațiile vor apărea la momentul potrivit. 

Lenta.ru menționează că, la 5 mai, președintele belorus Aleksandr Lukașenko, a dezvăluit detalii ale diversiunii din orașul Bucia – șeful statului i-a acuzat pe cetățenii britanici veniți din Lvov. 

Potrivit spuselor sale, britanicii au realizat filmarea de la Bucia și ”aruncau informații în spațiul informațional”. 

La 26 aprilie, președintele Rusiei a vorbit despre organizatorii diversiunii din Bucia. Putin a subliniat că Rusia știe cine a pregătit provocarea din orașul ucrainean. 

La începutul lunii aprilie, Kievul a anunțat că, în timpul luptelor de teritoriul regiunii Kiev, trupele ruse au comis mai multe crime de război împotriva populației civile. Potrivit spuselor lor, în orașul Bucia au fost găsite cadavrele a numeroși civili de a căror moarte a fost acuzată Rusia. 

Ministerul Apărării al Rusiei a respins acuzațiile și a calificat crimele în masă drept o diversiune din partea autorităților ucrainene.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img