spot_img
24.6 C
București
sâmbătă, iunie 10, 2023
AcasăAnalizeRomâncă aleasă consilier local într-unul din cartierele Londrei: Comunitatea noastră nu se...

Româncă aleasă consilier local într-unul din cartierele Londrei: Comunitatea noastră nu se implică

-

Teo Benea este o româncă proaspăt aleasă consilier local într-unul dintre cartierele din Londra cu cei mai mulți români, Brent.Cu toate acestea, Teo spune că nu și-a axat campania din alegerile locale pe comunitatea de români, ci a candidat pentru toți locuitorii din Sudbury, scrie Ziarul Românesc. din Londra.

- Reclama -

Este în Marea Britanie de 14 ani, unde a venit la facultate și a rămas după aceea să locuiască aici.

A terminat Politică și Management, la Universitatea Robert Gordon’s din Aberdeen, Scoția și a obținut un master în Studii Europene, la Universitatea din Maastricht, Țările de Jos.

De loc din Timișoara, Teo Benea activează în Partidul Laburist din 2010, pentru care a organizat campanii electorale. De asemenea, anterior a lucrat pentru un parlamentar laburist, deci poate spune că are o experiență destul de mare în politica din Marea Britanie.

A candidat pentru zona Sudbury din Brent, unde, spune ea, a vorbit cu mulți din comunitatea de români: „Am încercat să mobilizez comunitatea de români, din ușă în ușă, am vorbit în românește, i-am încurajat să voteze, unii au votat. Comunitatea noastră are foarte multe așteptări dar din pacate nu se implică”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img