spot_img
30.9 C
București
duminică, iulie 3, 2022
AcasăDezvaluiriRomânia a trădat America la ONU pentru migranți

România a trădat America la ONU pentru migranți

-

Adunarea Generală a ONU a ratificat miercuri cu majoritate  Pactul global cu privire la migraţii, destinat să consolideze cooperarea internaţională pentru ”o migraţie sigură, ordonată şi reglementată” şi care a fost adoptat la începutul lunii decembrie, la Marrakech (Maroc), de 165 de ţări membre ale Naţiunilor Unite, informează AFP.

- Reclama -

România face în continuare frondă împotriva Americii. Austria, Australia, Bulgaria, Cehia, Croaţia, Elveţia, Israel, Italia, Polonia, Ungaria,Bulgaria, Slovacia, sunt câteva din țările care se opun Pactului.

România a refuzat încă o dată cererile americanilor de a respinge Pactul pentru Migrație. 

Anterior datei de 11 decembrie conform France Presse, SUA a cerut mai multor țări din Est să respingă Pactul pentru Migrație, dar România a fost singura țară din Est care a refuzat.

Până miercuri, potrivit unor diplomaţi, Washingtonul nu a încetat să exercite presiuni directe şi indirecte asupra ţărilor, cu scopul ca ele să nu adere la Pact.

Denunţat de către naţionaliştii flamanzi, Pactul a provocat ruperea coaliţiei guvernamentale din Belgia, punctată marţi de demisia premierului liberal francofon Charles Michel,care a semnat Pactul în Maroc.

Belgia a votat miercuri, la ONU, în favoarea textului.

Politica migranților e susținută de Germania, Franța și miliardarul George Soros.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...