spot_img
26.2 C
București
luni, septembrie 26, 2022
AcasăActualitateRoger Waters-Pink Floyd pe lista neagră a Ucrainei

Roger Waters-Pink Floyd pe lista neagră a Ucrainei

-

Roger Waters, unul dintre fondatorii trupei britanice de rock Pink Floyd, a fost inclus pe lista neagră de site-ul ucrainean Mirotvorets (Facătorul de pace) din cauza declarațiilor sale despre Crimeea.

- Reclama -

Site-ul web publică datele persoanelor pe care autoritățile ucrainene le văd ca dușmani ai țării.

Potrivit unei declarații de pe site, administratorii săi au interpretat remarcile muzicianului despre Crimeea ca „un atac la integritatea teritorială a Ucrainei”.

Site-ul citează declarația lui Waters pe care administratorii o consideră „amenințare securității Ucrainei”: „Știu că Sevastopolul este foarte important pentru Rusia și pentru ruși. Există multe tratate și documente în baza cărora Rusia are toate drepturile asupra acestui oraș. Schimbarea puterii în  Ucraina, cu Washingtonul în spate, pur și simplu a provocat Moscova să intre în acțiune”.

Anterior, Waters, într-un interviu pentru CNN, a spus că președintele american Joe Biden comite o crimă prin alimentarea conflictului din Ucraina.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...