spot_img
18.1 C
București
luni, octombrie 3, 2022
AcasăUncategorizedAlexander Dughin, prima declarație după asasinarea fiicei: Inimile noastre tânjesc nu doar...

Alexander Dughin, prima declarație după asasinarea fiicei: Inimile noastre tânjesc nu doar după răzbunare. Acest lucru este prea jos, nu este modul rusesc. Avem nevoie doar de Victoria noastră… Așa că vă rog câștigați!

-

Poporul rus nu poate fi zdrobit astfel încât ucigașii lui Darya Dugina nu își vor atinge obiectivele, se arată intr-o declaratie a tatalui său Alexander Dughin, publicată luni de omul de afaceri rus Konstantin Malofeyev pe canalul său Telegram.

Dughin a subliniat că fiica sa a fost „o patriotă, un corespondent de război, un expert al canalelor centrale și un filozof” și „nu a cerut niciodată violență și război”.

El a adăugat că „dușmanii Rusiei au ucis-o într-un mod laș și subțire”.  „Totuși nu este posibil să ne distrugem pe noi, poporul nostru, chiar și cu astfel de lovituri insuportabile. Ei au vrut să ne suprime voința cu teroare sângeroasă împotriva celor mai buni și cei mai vulnerabili dintre noi. Cu toate acestea vor eșua”, a subliniat el.  „Inimile noastre tânjesc nu doar după răzbunare. Acest lucru este prea jos, nu este modul rusesc. Avem nevoie doar de Victoria noastră… Așa că vă rog câștigați!”  a spus Dughin.

În seara zilei de 20 august, o bombă instalată într-un Toyota Land Cruiser Prado a detonat și a izbucnit în flăcări lângă Bolshiye Vyazemy din regiunea Moscova.  S-a stabilit că un dispozitiv exploziv a fost plasat sub vehicul pe partea șoferului. Darya Dugina, care se afla la volan, a fost ucisă pe loc.

Luni, Centrul de Relații Publice FSB a declarat pentru TASS că uciderea lui Darya Dugina a fost rezolvată.  Potrivit agenției, aceasta a fost organizată de serviciile secrete ucrainene și realizată de cetățeanul ucrainean Natalya Vovk, care a evadat în Estonia după ce a comis crima.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...