Robu, nou atac la Fritz: Nu înţelege nimic din ce înseamnă să fii Primar

0
42

Fostul primar al municipiului Timişoara Nicolae Robu (PNL) i-a dat o replică pe pagina sa de Facebook actualului edil, Dominic Fritz (USR), care a afirmat marţi că Primăria Timişoara are datorii de 120 milioane lei din mandatul trecut. Robu susţine că, la închiderea mandatului său, Primăria Timişoara a avut „de departe” cea mai bună situaţie financiară din ultimii ani, transmite news.ro.

„Citesc declaraţiile domnului Fritz, ajuns ordonator de credite la o organizaţie de anvergura Primăriei Timişoara, direct din postura de ordonator de credite al propriului buzunar, şi aceasta, cel puţin în ultimul an, exercitată împreună cu prietena, ea responsabilă de venituri -adică: întreţinătoare-, după cum dl Fritz însuşi a comunicat. Credeţi-mă, stimaţi timişoreni, chiar nu merită să dau replică acestui domn ce dovedeşte şi după aproape 3 luni de mandat că nu înţelege nimic din ce înseamnă să fii Primar. Vă spun doar ce nu înseamnă să fii Primar: Nu înseamnă să te plângi toată ziua, că nu pentru asta ai fost ales! Să se plângă poate oricine!”, scrie Robu pe Facebook, marţi seara. 

Nicolae Robu îşi continuă mesajul afirmând că el nu s-a plâns niciodată şi arată că, „la data închiderii mandatului, Primăria Timişoara a avut de departe cea mai bună situaţie financiară din ultimii ani”.