spot_img
18.2 C
București
joi, mai 19, 2022
AcasăSocialREVOLTĂ ÎNTR-UN SAT DIN VASLUI: Cetățenii vor să linșeze violatorii unui copil...

REVOLTĂ ÎNTR-UN SAT DIN VASLUI: Cetățenii vor să linșeze violatorii unui copil de 11 ani

-

Un băiat de zece ani a fost violat de doi copii de 13 ani din Chirceşti, judeţul Vaslui. Toată scena a fost filmată de către cei doi minori şi vizionată apoi de un prieten al acestora. Localnicii din sat spun că cei doi minori agresori îi terorizează de aproape un an de zile, însă nimeni nu a luat nicio măsură.

Cei doi agresori riscã sã fie linsati de comunitatea din Miclesti, dupã ce imaginile cu perversiunile la care au supus un copil de 11 ani au iesit la ivealã, scrie ziarul Vremea Nouă.

“Nu-i mai vrem în comunã! Dreptate pentru copilul abuzat! Nu avem nevoie de astfel de violatori. Avem fete, ce sã facem, sã asteptãm sã fie si ele violate, bãtute?”, spune unul dintre locuitorii Miclestiului.

Cei doi adolescenti care au comis îngrozitoarea faptã nu sunt la prima lor abatare

Anul trecut, o fetiţă din sat a fost legată de cei doi minori de un copac, fiind salvată în ultima clipă de la viol de un trecător. Tatăl fetiţei a reclamat la Poliţie, însă, minorii aveau pe atunci 12 ani şi nu au păţit nimic. Tatăl şi-a făcut singur dreptate, căutându-i pe cei doi agresori şi biciuindu-i.

Un alt pãrinte povesteste cã fata lui, de 10 ani, a fost prinsã de mânã de unul dintre adolescentii violatori si aproape fortatã: „Hai sã mergi cu noi undeva”.

Ne este teamã, avem fete la scoalã, care trec pe lângã plantatia de lângã sat, iar aceste animale îsi pot bate joc de copilele noastre. Sunt vreo patru-cinci tineri din acestia, fãrã niciun cãpãtâi. Politia nu ne ajutã, directorul scolii nu face nici el nimic. Cui sã ne adresãm?„, se întreabã oamenii din Chircesti.

Cei doi băieţi au fost reclamaţi la Poliţie de mai mulţi săteni, care s-au plâns ca sunt bătuţi cu pietre, jigniţi şi furaţi.

Localnicii spun că minorii extrem de violenţi provin din familii dezorganizate, consumă alcool şi sar la bătaie.

Politia din Miclesti s-a miscat cu viteza melcului în acest caz, ba dimpotrivã, nu a fãcut nimic pentru a preîntâmpina o astfel de grozãvie. Seful de post este din Codãesti, face naveta cu masina Politiei si este mai mult prin concedii medicale. Adjunctul acestuia, un agent de politie, de loc din judetul Iasi, abia asteaptã sã se transfere spre casã. Cine sã-i protejeze pe sãteni, în aceste conditii? În ziua în care reporterii Vremea Nouã au mers sã discute cu localnicii din Chircesti pe marginea acestui fapt extrem de grav, adjunctul sefului de post a plecat la Vaslui, pentru o discutie cu “sefu”, în loc sã înregistreze plângerea localnicilor. Oamenii au asteptat pe ulita principalã din Miclesti în jur de patru ore, pânã când au fost primiti la politie. Ieri, au fost audiati mai multi sãteni din Chircesti, în timp ce DIICOT, biroul teritorial Vaslui, a deschis deja un dosar de viol si pornografie infantilã pe numele celor doi agresori, mai scrie VN.

- Advertisment -

Must Read

Libertatea presei în Austria există doar pe hârtie: Hărțuire din partea...

0
În Indexul libertății presei realizat de Reporteri fără frontiere (RSF), Austria ocupă doar locul 31. Aceasta înseamnă o scădere de 14 locuri, scrie vienna.at.Austria se...