spot_img
14.4 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăALEGERI 2020Rareș Bogdan cere: ”Toți cei conectați la rețelele de interese din jurul...

Rareș Bogdan cere: ”Toți cei conectați la rețelele de interese din jurul marilor companii din minerit trebuie îndepărtați și trași la răspundere”

-

Semnal de alarma. Pancarda care ne obliga! Toți cei conectați la rețelele de interese din jurul marilor companii din minerit trebuie îndepărtați și trasi la răspundere. Fără clientelism politic si fără management clientelar in CNLO, CNH și celelalte Companii ale statului roman. Performanța și Profesionalism. Fără prosti sau hoți in poziții de management, a scris pe facebook europarlamentarul PNL Rareș Bogdan.

- Reclama -

Aproximativ o sută de mineri de la exploatarea Livezeni protestau vineri în subteran, nemulţumiţi de întârzierea salariilor, ei raliindu-se astfel acţiunilor declanşate, în urmă cu două zile, de colegii lor de la Mina Lupeni.

Administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara (CEH), Cristian Roşu, a anunţat vineri, după o serie de întâlniri avute la Bucureşti cu premierul Florin Cîţu, ministrul Energiei, Virgil Popescu, şi cu secretarul de stat în Ministerul Finanţelor, Lucian Heiuş, că minerii îşi vor primi salariile integral săptămâna viitoare, mai devreme de termenul anunţat pentru 26 februarie.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img