spot_img
11.8 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăALEGERI 2020Rareș Bogdan cere oprirea circului public din PNL: Daca eu care sunt...

Rareș Bogdan cere oprirea circului public din PNL: Daca eu care sunt pasionalul-sef pot sa fiu extrem de calm, de rational si de echilibrat, cred ca pot fi si ei

-

„Nu o vom tine tot asa si nu veti mai vedea atacuri publice decat extrem de putine. Nu a fost nu-stiu-ce, s-a exagerat (in presa), Raluca si-a spus nemultumirile, lucrurile s-au inchis. Dar in niciun caz nu vom da satisfactie celor care spera ca PNL sa ajunga intr-un circ public, pentru ca avem de guvernat o tara. Cand mai sunt tensiuni, ele se spun in incinta BPN si in afara vom iesi veseli si uniti”, a declarat la Antena 3 prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan.

I-am cerut lui Orban, colegilor care il sustin, sa incerce sa fie mai putin pasionali, pentru ca daca eu care sunt pasionalul-sef pot sa fiu extrem de calm, de rational si de echilibrat, cred ca pot fi si ei. Daca eu nu intru in razboaie, care sunt obisnuit cu razboaiele, cred ca fiecare ar trebuie sa pastram o decenta in afara BPN. Chiar daca in interior ne mai spunem lucruri taiaose, ca in familie, nu e mereu soare, a mai spus Rareș Bogdan.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img