spot_img
23.3 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăALEGERI 2020Cîțu acuză majoritatea parlamentară că îl blochează: Voi guverna prin OUG

Cîțu acuză majoritatea parlamentară că îl blochează: Voi guverna prin OUG

-

Premierul Florin Cîțu a criticat din nou, marți seara, la TVR, faptul că unele proiecte ale Guvernului trenează în Parlament și a subliniat că va face „reforme prin OUG”. Florin Cîțu a afirmat totodată că va președintele PNL după congres și că va schimba „multe lucruri” și la partid.

- Reclama -

„Sunt mai multe legi care s-au blocat în Parlament: desființarea SIIJ, abrogarea interzicerii investițiilor străine în companiile cu capital românesc, alocațiile la fel. Nu putem să zicem asta e decizia Guvernului și să rămână prin Parlament”, a spus premierul.

„Nu putem să mergem toți că vrem să facem reformă, iar în Parlament să se blocheze. Voi face reforme prin OUG. Nu putem să așteptăm după Parlament. E în beneficiul tuturor românilor să facem aceste reforme. Guvernul își va asuma reformele”, a subliniat Cîțu.

„Voi fi președinte după congresul PNL și acolo se vor schimba multe lucruri. Când voi spune că o decizie a Guvernului și coaliție a fost luată, mă voi asigura că ea se va implementa rapid”, a afirmat Florin Cîțu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...