spot_img
28.7 C
București
sâmbătă, iunie 10, 2023
AcasămediuRareș Bogdan anunță viitor premier și o scrisoare a lui Cioloș către...

Rareș Bogdan anunță viitor premier și o scrisoare a lui Cioloș către Turcescu: Într-adevăr am putut lăsa impresia unei lipse de caracter

-

„Vom avea un prim ministru tehnocrat, ca şi acum 15 ani, când Mugur Isărescu a condus timp de un an guvernul şi a pregătit alegerile parlamentare de la finalul anului 2000. Este vorba de fostul comisar european Dacian Cioloş”, a dezvăluit în premieră Rareş Bogda în emisiunea „Unu la unu”, moderată la Realitatea FM Cluj de Ionel Lespuc.

- Reclama -

„Este un tehnocrat 100% ardelean, cunoaşte foarte bine instituţiile europene. Dacian Cioloş are cele mai mari şanse să ajungă premier, pe o formulă de guvern PNL-UNPR sau într-un guvern de uniune naţională PNL-PSD-UNPR”, a explicat Rareş Bogdan, un jurnalist apropiat președintelui Klaus Iohannis.

În cazul Dacian Cioloș trebuie amintită o scrisoare a acestuia trimisă jurnalistului Robert Turcescu care îl acuzase de lipsă de caracter.

Este adevarat insa ca in discutia mea cu J-C Juncker am lasat sa se inteleaga ca, pentru un posibil nou mandat, daca va fi nevoie, as putea fi sustinut si de grupul socialistilor din Parlamentul European, îi scria Cioloș lui Turcescu.

UN PASAJ DIN SCRISOAREA ADRESATĂ DE CIOLOȘ LUI TURCESCU:

Buna ziua domnule Turcescu,

Am citit postarea dumneavoastra pe blog –  interpretarea procesului care a dus la  nominalizarea comisarului roman in comisia J-C Juncker.

Nu vreau sa comentez tonul si formularile din text, dar am reflectat in ultimele zile la cuvintele dumneavoastra si la cele intamplate in legatura cu acest subiect : intr-adevar am putut lasa impresia unei lipse de caracter.

Fara sa fiu membru al unui partid politic, pe durata mandatului am fost sustinut de grupul politic PPE cu care am avut si am construit o relatie excelenta.

Este adevarat insa ca in discutia mea cu J-C Juncker am lasat sa se inteleaga ca, pentru un posibil nou mandat, daca va fi nevoie, as putea fi sustinut si de grupul socialistilor din Parlamentul European.

INTEGRAL SCRISOAREA

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img