spot_img
23.2 C
București
luni, mai 29, 2023
AcasăDezvaluiriVIDEO EXPLOZIV/ SINDICALISTUL POLIȚIST CARE L-A APĂRAT PE GABRIEL OPREA ÎN SCANDALUL...

VIDEO EXPLOZIV/ SINDICALISTUL POLIȚIST CARE L-A APĂRAT PE GABRIEL OPREA ÎN SCANDALUL POLITIȘTULUI MORT FILMAT LA UN SPRIȚ LA UNPR

-

Vrancea24.ro a intrat în posesia unei înregistrări video în care liderul de sindicat Toader Paraschiv, secretarul general al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor, este surprins la o sindrofie a UNPR, partidul vicepremierului Gabriel Oprea, organizată în ianuarie 2015, la Hotel International din Sinaia. În imagini, la secunda 20, se poate observa cum sindicalistul se relaxează pe muzica „interesului naţional”, sprijinit într-un cot, pe scaun. Poate că aşa se şi explică de ce Paraschiv a ales ca, în scandalul privind moartea unui coleg pe care ar fi trebuit să-l apere, s-a poziţionat de partea vicepremierului, într-o dezbatere de la Digi24.

- Reclama -

Refuz să accept că un coleg al meu, care ar fi avut ocazia până acum să se plângă de aceste abuzuri pe care acum le relatează la adăpostul anonimatului şi deci refuz sa accept că la adăpostul anonimatului putem transfera dintr-o discuție și dintr-o tragedie… ne ducem în niște lupte politice…”, a spus Toader Paraschiv, secretarul general al S.N.P.P.C., la „Jurnalul de Seară” de la Digi24.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img