spot_img
-1.3 C
București
vineri, ianuarie 28, 2022
AcasăMureșRaluca Turcan și șefa Cj Sibiu, descrise de colaboratori: Pe cuvântul celor...

Raluca Turcan și șefa Cj Sibiu, descrise de colaboratori: Pe cuvântul celor două Dive nici până la toaletă nu poți merge. Sunt doar două oportuniste

-

În chiar ultima zi de manager al Bibliotecii județene Astra, Silviu Borș a redistribuit pe pagina sa de Facebook un anunț vechi de un an, când a avut loc un moment festiv. Moment la care au participat și Raluca Turcan și Daniela Cîmpean, președintele PNL Sibiu și, respectiv, președinta CJ Sibiu. Distribuirea a generat câteva comentarii mai acide, scrie Turnul Sfatului.

Anunțul și fotografiile republicate și în care ”au fost tag-uite” Daniela Cîmpean și Raluca Turcan a generat un scurt dialog între Silviu Borș și Sebastian Dotcoș, fostul administrator județean. ”Asta a fost acum un an. Ai învățat și tu că pe cuvântul celor două Dive nici până la toaletă nu poți merge. Sunt doar două oportuniste care în mintea lor trebuie să puncteze orice moment. Și acolo era vorba de o medalie dată de președintele României, tu erai doar în peisaj. Din păcate asta fac ele, doar aleargă după imagine”, a comentat Sebastian Dotcoș, în prezent primar al comunei Marpod.

Silviu Borș, care a anunțat că va ataca în instanță decizia de a-i fi încheiat mandatul de manager al Bibliotecii înainte de termen, i-a dat dreptate lui Dotcoș. ”Din păcate, așa este. Încă mă abțin de la niște comentarii. Dar au, într-adevăr, un comportament… nu de doamne! Doar imagine. Am dat amintirea asta… să-și mai aducă și alții aminte. Și cam în bătaie de joc”, a replicat Silviu Borș.

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială