spot_img
4.2 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023
AcasăMediaRaluca Racovita si 1Dream. Cel mai mare salon de infrumusetare din Bucuresti

Raluca Racovita si 1Dream. Cel mai mare salon de infrumusetare din Bucuresti

-

 

- Reclama -

Pasiunea pentru frumos ne face sa traim mai relaxat, ne ajuta sa trecem mai usor peste tot felul de cumpene ale vietii, iar atunci cand aceasta pasiune este dedicata infrumusetarii semenilor este cu atat mai special. RALUCA RACOVITA a fost atrasa dintotdeauna de tot ce este frumos si armonizat in toata trecerea noastra prin aceasta viata. Nu este niciun secret ca dedicarea sa pentru infrumusetarea celor din jurul sau s-a concretizat prin deschiderea unuia dintre cele mai prestigioase locatii in care frumosul este prezent ca o normalitate pentru toti cei care ii trec pragul.

Cel mai mare salon de infrumusetare din Bucuresti

Daca va inchipuiti ca a fost usor sa se ajunga la acest nivel, ei bine lucrurile au fost luate pe rand, provocarile si uneori piedicile au fost si ele imbracate in frumusete pentru ca altfel nimic nu ar mai putea fi in ton cu pasiunea si idealul pe care RALUCA RACOVITA le pune de fiecare data la cel mai inalt nivel. Un salon de infrumusetare cum este 1Dream Beauty Studio by RALUCA RACOVITA te duce cu gandul ca ai intrat in propria ta casa. Primul pas pe care il vei face iti imbraca orice stare intr-o placuta relaxare si deja grijile sunt lasate deoparte si te lasi fara sa vrei atrasa intr-o discutie placuta si atat de prietenoasa. Atmosfera generala pe care s-a bazat conceperea designului acestui salon este una in care lumina joaca un rol important.

Mai multe detalii despre salon pe www.1dream.ro 

RALUCA RACOVITA nu poate concepe frumusetea fara lumina din belsug, insa in acelasi timp decoratiunile sunt asortate, delicate si asezate in cel mai bun loc incat sa nu impiedice cu nimic lucrul in salon. Un alt lucru la care RALUCA RACOVITA tine foarte mult este stilul de lucru atunci cand ai venit sa primesti unul dintre serviciile de infrumusetare. Vei fi practic inconjurata de mai multi membrii ai echipei care vor colabora in asa fel incat toate serviciile solicitate sa fie realizate intr-un timp corect si conform cu specificul fiecaruia. Practic nu se pierde timp si vei simti direct cum coordonarea si colaborarea echipei este desavarsita.

Sa nu te miri daca o vei vedea pe RALUCA RACOVITA in actiune alaturi de echipa pentru ca simte de fiecare data nevoia sa ajute, sa fie sigura ca vei pleca din salon nu doar multumita, ci entuziasmata. In perioada care urmeaza RALUCA RACOVITA este pregatita sa impartaseasca cu toti iubitorii de frumos toata experienta pe care a acumulat-o pentru ca asa i se pare corect sa fie. Acest lucru se va concretiza in curand in deschiderea unei scoli de coafura si make-up care in mod sigur vor purta cum se cuvine spiritul si dedicatia atat de binecunoscuta sub emblema by RALUCA RACOVITA.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img