spot_img
27.8 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăPoliticaPSD va depune moţiune de cenzură în cazul în care Curtea Constituţională...

PSD va depune moţiune de cenzură în cazul în care Curtea Constituţională o va respinge pe cea a USR PLUS şi AUR

-

PSD va depune moţiune de cenzură în cazul în care Curtea Constituţională o va respinge pe cea a USR PLUS şi AUR, iar aceasta se va referi la toate partidele care au făcut parte din coaliţia de guvernare.

- Reclama -

„Categoric, vom depune moţiune de cenzură şi există o decizie clară, după decizia CCR, dacă nu există conflict, imediat PSD va vota acea moţiune de cenzură (cea depusă de USR PLUS şi AUR – n.r.). Dacă există conflict, PSD va depune imediat moţiunea de cenzură şi îi invită pe ceilalţi să voteze. Dacă vor dori să o şi semneze, va fi cu atât mai bine. Avem o singură condiţie: nu poţi să te referi într-o moţiune de cenzură la o persoană, trebuie să te referi la toate partidele care au făcut parte din acea coaliţie care a guvernat România”, a spus Ciolacu, miercuri, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD, întrebat dacă va renunţa la depunerea unei moţiuni de cenzură în condiţiile în care situaţia epidemiologică este din ce în ce mai gravă.

- Advertisement -

El a adăugat că PSD va depune moţiune de cenzură pentru a da cât mai repede jos Guvernul Cîţu, indiferent dacă va obţine sau nu semnăturile parlamentarilor USR PLUS şi AUR.

„Corect ar fi ca cei de la USR şi AUR să vină, cum eu am anunţat că voi vota, să vină să semneze alături de noi. Eu nu pot să scot din textul moţiunii că USR nu a fost la guvernare, că domnul Barna, vicepremier, nu are atribuţii în ceea ce priveşte coordonarea Ministerului Sănătăţii şi acum avem de-a face cu o asemenea pandemie. Nu pot să mint romanii cu aşa ceva”, a adăugat liderul PSD. AGERPRES/(A – autor: Dana Piciu, editor: Florin Marin, editor online: Ada Vîlceanu) 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img