spot_img
16.2 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăLocale 2016PSD, PMP și ALDE vor conduce Constanța

PSD, PMP și ALDE vor conduce Constanța

-

Biroul Permanent Judeţean al PSD Constanţa a hotărât susţinerea lui Learciu Dumitru Daniel (ALDE) şi Palaz Claudiu – Iorga (PMP) pentru poziţiile de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa. Prin stabilirea acestei alianţe, la nivelul judeţului Constanţa, ALDE şi PMP susţin PSD pentru ocuparea poziţiilor de viceprimar în municipiul Constanţa, şi la nivelul judeţului, în consiliile locale, scrie Replica de Constanța.

Propunerea PSD pentru preşedinţia CJC rămâne Horia Ţuţuianu.

- Advertisement -

Claudiu Palaz a confirmat înţelegerea PMP cu PSD.

„Am hotărât să creez majoritate la nivelul Consiliului Judeţean Constanţa pentru că îmi voi duce proiectele din campanie mai departe şi vor fi implementate. Am decis să merg pe Consiliul Judeţean pentru că s-a făcut astfel o delimitare faţă de gruparea Mazăre-Constantinescu. Sunt convins că nu îmi voi dezamăgi alegătorii”, a spus Palaz.

- Advertisement -

Vad tot felul de aprecieri pe FB, legat de alianțele politice ale PMP CONSTANTA. Oare cum ar fi bine sa procedez cu cei care au maturat cu mine pe jos în campanie, pe posturi de televiziune plătite cu bani grei de catre grupuri de interase economice din Constanta?! Unde moderatori de „doi bani” „eleganți”, si plătiți din banii STAPÎNULUI INELELOR, spuneau lucruri mizerabile despre mine, si neadevărate, doar, doar, ma vor face sa renunț sa mai candidez, Ș.a.m.d. Ceva de genul” te faci frate cu…”?! Astept sugestii. O ALIANȚĂ ÎN INTERESUL CONSTĂNȚENILOR! Asta vrem, noi cei de la PMP! Nu alianțe doar de dragul salvării unui PARTID POLITIC DE LA DISTRUGERE!P.s. Nu s-a mediatizat foarte tare HOȚIA DIN ALEGERILE DE LA CONSTANȚA, pe care am descoperit-o! Oare de ce?! Nici măcar dupa terminarea lor. ADICĂ AZI !!!!!, scria Palaz duminică pe facebook.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img