spot_img
10.3 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăLocale 2016Liberalii au pierdut Caraș Severinul: PSD a făcut alianță cu PMP și...

Liberalii au pierdut Caraș Severinul: PSD a făcut alianță cu PMP și UNPR

-

Preşedintele PSD Caraş-Severin, deputatul Ion Mocioalcă, ales şi consilier judeţean la alegerile din 5 iunie, a anunţat, vineri, că va renunţa la această calitate şi a făcut cunoscute propunerile pentru conducerea judeţului, şi anume, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean va fi recomandat Silviu Hurduzeu, iar pentru cele două funcţii de vicepreşedinţi vor fi propuşi Mihai Bona de la UNPR şi Ionuţ Popovici din partea Mişcării Populare.

‘Orice s-ar spune, nu pot să nu îmi manifest bucuria pentru faptul că PSD a câştigat acest scrutin pentru Consiliul judeţean. Cu cei 14 consilieri, vom intra în bătălia pentru preşedinţia acestei instituţii. Negocierile pe care le-am avut cu PMP şi UNPR au fost încununate de succes. PSD a dat dovadă, încă o dată, de deschidere pentru această instituţie şi pentru judeţul Caraş-Severin, aşa încât va ceda o funcţie de vicepreşedinte Partidului Mişcarea Populară şi o funcţie de vicepreşedinte UNPR-ului, cu care avem şi un protocol naţional mai amplu. Am făcut deja şi nominalizările. Decizia PSD este ca Silviu Hurduzeu să îndeplinească funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, iar Ionuţ Popovici – PMP şi Mihai Bona – UNPR vor fi desemnaţi de cele două partide pentru funcţiile de vicepreşedinţi’, a declarat deputatul Ion Mocioalcă.

- Advertisement -

În acest fel, PSD, alături de UNPR şi PMP, îşi va asigura o majoritate de 18 la 13 consilieri liberali.

Silviu Hurduzeu a fost prefect al judeţului Caraş-Severin între anii 2012 şi 2015, dar mandatul său a încetat în momentul în care a fost numit secretar de stat în Ministerul pentru Societatea Informaţională, în Guvernul Ponta. Între 2002 şi 2009 Silviu Hurduzeu a condus Oficiul Judeţean al Poştei Române Caraş-Severin

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img