spot_img
14.1 C
București
miercuri, mai 29, 2024
AcasăLocale 2016Laura Chiriac declară război ALDE: NU renunță la mandatul de consilier local

Laura Chiriac declară război ALDE: NU renunță la mandatul de consilier local

-

„Consider că este responsabilitatea mea legitimă să-mi exercit atribuţiile în calitate de consilier local. Şi vă asigur că eliminarea mea din acest consiliu va fi doar rodul unei noi strategii de partid! Datorez aceste precizări celor peste 5.500 de locuitori ai Sectorului 1 care mi-au făcut onoarea de a-mi acorda votul lor la alegerile locale din 5 iunie”,a scris Laura Chiriac pe facebook.

Ea anunțase în 7 iunie că a demisionat din ALDE.

- Advertisement -

Candidatul ALDE la Primăria Sectorului 1, Laura Chiriac, a decis să demisioneze din partid, acuzând faptul că partidul din care face parte i-a retras sprijinul politic după alegerile de duminică.

„Le multumesc tuturor cetatenilor sectorului 1 care mi-au acordat votul si increderea lor! Sutele de ore petrecute alaturi de ei in aceste luni m-au invatat ca cele mai bune strategii de campanie sunt bazate pe respect si onestitate! Aparatele de partid, mai vechi sau mai noi, au trasformat-o intr-o campanie de vest salbatic, uitand ca oamenii aspira la vestul civilizat! Multumesc Aliantei Liberalilor si Democratilor care mi-a incredintat aceasta candidatura, la mai putin de un an de la intrarea mea in politica! Cu o promptitudine demna de un aparat politic bine uns, partidul m-a chemat ieri de acasa si mi-a pus in fata documentele pentru renuntarea la mandatul de consilier local, obtinut in urma acestor alegeri! Ii multumesc si persoanei care a facut efortul de a le redacta! Erau cinci! Rezultatul pe care l-am obtinut la sectorul 1 a fost mult sub aspiratiile mele. Este tot ceea ce s-a putut obtine cu un buget infim de campanie si cu mii de km parcursi pe jos! Si fara compromisuri! Pe de alta parte, este cel mai bun scor obtinut de un candidat Alde in Bucuresti! Le multumesc celor care si-au aratat statornicia, fie ea si provizorie, fata de mine! Pana la viitorul proiect, politic sau nu, ma voi retrage din functiile detinute in ALDE, urandu-le succes colegilor mei de la sectorul 1 si avand credinta ca mandatul lor de consilieri locali va fi calauzit de nevoile si interesele oamenilor care ni s-au plans de opacitatea si dispretul unei administratii profund corupte!”, a scris Laura Chiriac pe Facebook.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img