spot_img
24.1 C
București
luni, iulie 15, 2024
AcasăAnalizePSD: Municipalităţile conduse de primari social-democraţi reuşesc cele mai bune performanţe în...

PSD: Municipalităţile conduse de primari social-democraţi reuşesc cele mai bune performanţe în privinţa valorii proiectelor eligibile. Se detaşează drept campion, administraţia PSD a Târgoviştei

-

PSD afirmă, luni, că municipalităţile conduse de primari social-democraţi reuşesc cele mai bune performanţe în privinţa valorii proiectelor eligibile, raportată la numărul de locuitori, iar Craiova, Buzău, Brăila ori Târgovişte surclasează oraşe precum Oradea, Cluj sau Constanţa, oraşe conduse de administraţii liberale.

- Reclama -

”Municipalităţile conduse de primari PSD reuşesc cele mai bune performanţe în privinţa valorii proiectelor eligibile, cu finanţare europeană şi naţională, raportată la numărul de locuitori. Din această perspectivă Craiova, Buzău, Brăila ori Târgovişte surclasează oraşe precum Oradea, Cluj sau Constanţa”, transmite PSD într-un comunicat oficial.

- Advertisement -

”În rândul municipalităţilor reşedinţă de judeţ, cu mai puţin de 100.000 de locuitori se detaşează, de asemenea drept campion, administraţia PSD a Târgoviştei”, spune PSD. PSD mai subliniază că ”47 de miliarde de lei – aproape 9,5 miliarde de euro – este valoarea totală a proiectelor eligibile lansate la nivelul municipiilor reşedinţelor de judeţ, din care 37 de miliarde de lei reprezintă bani europeni”.

”La nivel naţional, în ultimii 4 ani, s-au făcut investiţii şi s-a decontat efectiv 80% din valoarea totală a acestor contracte la nivel de municipalităţi, respectiv 37,5 miliarde de lei, din cele 47 de miliarde de lei, valoare eligibilă”, precizează formaţiunea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img