spot_img
24.1 C
București
luni, iulie 15, 2024
AcasăAnalizeMii de oameni au participat la Festivalul “Gogoșu”

Mii de oameni au participat la Festivalul “Gogoșu”

-

Mii de oameni au participat la sfârșitul săptămânii trecute la Festivalul “Gogoșu”, un eveniment artistic organizat de Primăria Comunei, care a acoperit toate genurile muzicale.

- Reclama -

În cele trei zile de festival, pe scena amplasată pe stadionul din Gogoșu, au evoluat interpreți de muzică populară, muzică ușoară, cunoscuți interpreți apreciați de public la nivel național, distracția fiind completată de momentul umoristic susținut de artiștii Romică Țociu și Cornel Palade.

- Advertisement -

Alături de Ansamblul Profesionist “Danubius” și soliștii cunoscuți, vineri seara, atmosfera a fost întreținută de Olguța Berbec și Remus Novac.

În cea de-a doua seară, pe scenă au urcat Smiley, Ruby, Alex Velea, iar duminică seara, Connect-R a strâns mii de oameni în jurul scenei.

- Advertisement -

Festivalul organizat anual la Gogoșu a devenit deja o tradiție, fiind un moment mult așteptat de tineri în perioada verii.

“Îl felicit pe primarul Jean Rogoveanu pentru organizare și îi doresc mult succes în mandatul următor!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img