spot_img
0.7 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023
AcasămarePSD are datorii de 7 milioane euro şi o poprire pe cont

PSD are datorii de 7 milioane euro şi o poprire pe cont

-

Deputatul PSD Mircea Drăghici a declarat, joi, că datoriile PSD ajung la 7 milioane de euro, precizând că există şi o poprire pe cont, instituită în urmă cu trei zile, care ar urma să fie soluţionată până la sfârşitul săptămânii, transmite Mediafax.

- Reclama -

„În 2010, când am fost investit trezorierul partidului, aveam datorii de peste 10.500.000 de euro, rămase din campaniile electorale precedente, astăzi, datoriile sunt, cum se poate vedea pe site-ul ANAF, undeva la 7 milioane de euro, unde 1 milion de euro este contravaloarea sediului din Kiseleff 10, pe care urmează să îl achiziţionăm”, a declarat deputatul Mircea Drăghici.

Deputatul PSD a mai afirmat că, în prezent, PSD are instituită o singură poprire pe cont, spre deosebire de anul 2010, când partidul a avut 9 popriri, afirmând că situaţia financiară a formaţiunii este cu mult mai bună.

„Din păcate, sunt executori judecătoreşti care, în opinia noastră, respectă mai puţin legea. De aceea am fost nevoiţi să face sesizări penale în unele din cazuri. Judecata pe fond ne-a dat dreptate, le-am deblocat, dar în continuare alţi executori vin de la o zi la alta pe filiale din ţară şi se înscriu pe conturile noastre de la centru, pentru că le este mai uşor, ca să ne poprească veniturile. Este puţin dificilă activitatea în felul acesta şi încercăm pas cu pas să le rezolvăm pe toate”, a spus Mircea Drăghici.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img