spot_img
10.7 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăhighlightJurnalistul monarhist Marius Ghilezan: Oamenii de azi din jurul Casei Regale au...

Jurnalistul monarhist Marius Ghilezan: Oamenii de azi din jurul Casei Regale au făcut şcolile naţionale de informaţii

-

Acum e trandy să mergi la Palat. La Garden Party vezi multe figuri simandicoase. Personaje noi, necunoscute de luptătorii pentru Cauza Monarhică.  Când noi susţineam Monarhia şi eram alergaţi pe străzi, huiduiţi, batjocoriţi, scuipaţi, etichetaţi: „Băi, ăştia-s cu Regele!”- oamenii de azi din jurul Casei Regale făceau şcolile naţionale de informaţii şi-şi pregăteau doctoratele în securitate.Astfel, a ajuns Regele securizat, scrie pe facebook jurnalistul Marius Ghilezan, unul din sustinatorii Monarhiei de la inceputul anilor 90.

- Reclama -

Poate v-aţi întrebat de ce mulţi intelectuali tac în urma eliminării Prinţului de la succesiunea dinastică. Ştiţi de ce? Majoritatea aşteaptă să fie decorată cu insigne date în numele Regelui şi invitată la ospeţele regale, organizate la Palatul Elisabeta. Ştiţi cine finanţează ţiplele aurite? Tot felul de oameni de afaceri care-şi cumpără cu bani nobleţea, mai afirma Ghilezan.

De dragul Măriei Sale nu spunem încă tot.Suntem de abia la capitolul 2 al planului. Urmează alte două mult mai spectaculoase, incheie Marius Ghilezan postarea de pe facebook.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img