spot_img
8.2 C
București
joi, aprilie 18, 2024
AcasăDezvaluiriBrokerul fugar Sima: În 2012, Mihnea Constantinescu, consilierul Regelui de acum, mi-a...

Brokerul fugar Sima: În 2012, Mihnea Constantinescu, consilierul Regelui de acum, mi-a fost prezentat de Cătălin Predoiu ca general SIE

-

Brokerul fugar Cristian Sima a dezvăluit în cadrul emisiunii „X-Press”, moderată de Sabin Orcan și difuzată pe B1 TV, că ambasadorul Mihnea Constantinescu, fost consilier pe lângă patru premieri, care a participat la Consiliul Regal la care Principele Nicolae a fost exclus, a fost prezentat la o întâlnire din 2012 ca general S.I.E, transmite b1.ro.

„În 2012 erau mari probleme cu Grecia. Cătălin Predoiu a organizat o întâlnire la care a participat și Mihnea Constantinescu pe care mi l-a prezentat ca general S.I.E. Cătălin Predoiu a întrebat: îi spunem asta președintelui, la acea vreme Băsescu era președinte. Mihnea a răspus: vom vedea dacă vom spune”, a spus Sima.

- Advertisement -

CITITI SI:Cum a ajuns un fost lider al studentilor comunisti membru in Consiliul Familiei Regale? / SURSE: Cearta violenta intre Principii Radu si Nicolae

Întrebat de Sabin Orcan dacă Mihnea Constantinescu avea de raportat cuiva despre discuția respectivă, Sima a spus că acesta era „cel mai superior. Era lider de departe. El lua informații și urma să le prelucreze”.

- Advertisement -

Cristian Sima a precizat că întâlnirea, la care a mai participat și Iulian Chifu, fost consilier prezidenţial pentru Afaceri Strategice, Securitate şi Politică Externă în timpul mandatului preşedintelui Traian Băsescu, și Daniel Dăianu, membru în Consiliul de Administraie al BNR, fost prim-vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), a avut loc în casa lui Cătălin Predoiu.

Despre Regele Mihai, Sima a afirmat că nu crede că acesta este conștient ce face.

„Mă îndoiesc că Regele Mihai este conștient de ceea ce face”, a spus acesta.

Casa Regală a explicat prezența lui Mihnea Constantinescu la discuţiile în urma cărora s-a luat decizia excluderii Prinicpelui Nicolae, spunând că acesta „este membru al Consiliului Regal”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img