spot_img
33.2 C
București
duminică, august 7, 2022
AcasăPoliticaPSD: Am obținut o victorie importantă în privinţa organizării testării periodice pentru...

PSD: Am obținut o victorie importantă în privinţa organizării testării periodice pentru COVID-19 a elevilor

-

PSD susţine că a reuşit, vineri, să obţină o victorie importantă în privinţa organizării testării periodice pentru COVID-19 a elevilor, care va permite menţinerea şcolilor deschise şi asigurarea accesului egal la educaţie.

- Reclama -

„PSD a reuşit, vineri, să obţină o victorie importantă în privinţa organizării testării periodice pentru COVID-19 a elevilor, care va permite menţinerea şcolilor deschise şi asigurarea accesului egal la educaţie pentru toţi copiii din România. După mai multe luni de apeluri repetate din partea PSD, miniştrii Educaţiei şi Sănătăţii au acceptat, în sfârşit, să ţină prima conferinţă de presă comună în care au anunţat, printre altele, că vor agrea o procedură de testare a elevilor şi profesorilor în unităţile de învăţământ”, se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES de PSD.

PSD consideră că această măsură este benefică atât pentru asigurarea accesului nediscriminatoriu la educaţie, cât şi pentru prevenirea şi combaterea pandemiei de COVID-19.

„Este însă regretabil că decizia testării elevilor a întârziat nepermis de mult. S-a irosit o perioadă importantă ce ar fi permis unităţilor de învăţământ să se organizeze mult mai bine din punct de vedere sanitar, pentru începerea noului an şcolar în condiţii de siguranţă”, subliniază social-democraţii.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...