spot_img
37.2 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăDezvaluiriFotografia arestării lui Cîțu

Fotografia arestării lui Cîțu

-

Aleph News și Agenția Mediafax au obținut în exclusivitate fotografia din dosarul penal al premierului Florin Vasile Cîțu, așa cum ea a fost pusă la dispoziție de către autoritățile americane, și prezintă publicului acest portret, așa cum se regăsește în documentele aflate în dosar și a fost transmis de autorități.

- Reclama -

Autoritățile americane au pus la dispoziția Aleph News și Mediafax fotografia de la momentul arestării (luarea în custodie) lui Florin Cîțu pe teritoriul SUA.

- Advertisement -

Funcționarul guvernamental american arată în răspuns că amprentele lui Florin Cîțu din dosar nu sunt informații publice, astfel că a pus la dispoziție doar imaginea de la momentul arestării premierului Cîțu pe teritoriul SUA.

Așa numitul „mug shot” este un portret fotografic al unei persoane, de la umeri în sus, realizat de structurile judiciare ale SUA, de obicei, după arestarea unei persoane și preluarea acesteia în custodie.

- Advertisement -

Documentul pus la dispoziția Aleph News și Mediafax îl înfățișează pe Florin Cîțu (28 de ani, la acea vreme), purtând ochelari și îmbrăcat într-un tricou alb, cu spatele la perete, având numărul de caz: 23665. Nume: Florin Vasile Cîțu. Sex: Bărbat. Rasă: Alb. Înălțime: 1,73 m. Greutate:70,3 kg.

Funcționarul SUA susține în răspuns că Florin Vasile Cîțu a fost ținut în Penitenciarul din Story County, așa cum reiese din bazele de date ale autorităților americane și din documentele puse la dispoziție de autoritățile judiciare americane și publicate deja de Aleph News și Mediafax.

O persoană care este luată în custodia SUA înseamnă că este arestată și este ținută în închisoare până când respectiva persoană poate fi judecată într-o instanță.

Florin Cîțu a fost arestat (luat în custodie) de către autoritățile americane pe 3 decembrie 2000, după ce la ora 2.08 noaptea, a fost prins pe Lincoln Way de pe Podul Squaw Creek, orașul Ames, din Comitatul Story, conducând un Ford Probe roșu, cu un Blood Alcohol Content de de 0.161, limita legală fiind de 0.08.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img