PSD a pregătit fraudarea alegerilor în Teleorman

0
5479

În județul Teleorman de unde este originar Liviu Dragnea, PSD a pregătit fraudarea alegerilor. Prin mașinațiuni de culise reprezentanții PNL și UDMR nu au fost acceptați în Biroul Electoral Județean. Curios este faptul că a fost trecută cu vederea desemnarea celui deal doilea reprezentantîn BEJ de către PSD, cu încălcarea Legii nr. 208/2015, art. 13, alin. 14, potrivit căruia“partidele politice pot desemna doar un singur reprezentant întrun biroul electoral de circumscripţie”.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, va candida în Teleorman.

PNL Teleorman a reclamat decizia la o instanță superioară și a avut câștig de cauză, dar încercarea PSD indică că alegerile din Teleorman sunt în continuare o problemă din punctul de vedere al organizării corecte a acestora.

PNL Teleorman consideră un abuz excluderea reprezentului partidului din Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 36 Teleorman pentru alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor. Această decizie pune un mare semn de întrebare privind desfăşurarea corectă a alegerilor parlamentare din 11 decembrie.Aceste acţiuni nu fac decât să pregătească o nouă fraudă electorală în spiritul cunoscut al PSD şi al condamnatului Dragnea Liviu Nicolae. PSD doreşte să fraudeze alegerile prin obstrucţionarea accesului PNL în Biroul Electoral de Circumscripţie Teleorman, se spune într-un comunicat remis FLUX 24.

PNL Filiala Teleorman a respectat întocmai prevederile legale privind completarea cu reprezentantul partidului în Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 36 Teleorman, conform H.G. 635/ 2016, comunicarea fiind transmisă în termen legal, acest lucru fiind probat prin Procesul Verbal nr. 20 din 06.10.2016 pe care îl anexăm. Aceasta este o primă încercare a adversarilor politici de a scoate din joc partidul nostru, prin obstrucţionarea accesului în Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 36 Teleorman, se mai spune în comunicatul PNL Teleorman.