spot_img
9.8 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasămediuVIDEO ŞI FOTO: PROTESTE VIOLENTE ANTI CHARLIE ÎN ŢĂRILE MUSULMANE: "DACĂ TU...

VIDEO ŞI FOTO: PROTESTE VIOLENTE ANTI CHARLIE ÎN ŢĂRILE MUSULMANE: „DACĂ TU EŞTI CHARLIE, EU SUNT KOUACHI”: 4 MORŢI, TREI BISERICI INCENDIATE, CENTRU CULTURAL FRANCEZ DISTRUS

-

Mii de oameni au demonstrat vineri în mai multe ţări musulmane împotriva revistei Charlie Hebdo, care în ultimul număr a publicat noi caricaturi cu profetul Mahomed.„Dacă tu eşti Charlie, eu sunt Kouachi”, a fost unul din mesajele transmise.

- Advertisement -

PAKISTAN-FRANCE-ATTACKS-CHARLIE-HEBDO

Centrul Cultural Francez din Zinder (Nigeria) şi trei biserici au fost arse. Cel puţin 4 morţi şi 50 de răniţi în Nigeria în urma confruntărilor cu forţele de ordine.

- Advertisement -

INDIA-FRANCE-ATTACKS-CHARLIE-HEBDOÎn Mauritania, mai multe mii de persoane au mărșăluit în Nouakchot şi au dat foc drapelului Franţei şi exemplarelor din revista Charlie Hebdo.

JORDAN-FRANCE-ATTACKS-CHARLIE-HEBDO-DEMOUn steag francez a fost,de asemenea, ars în Dakar (Senegal), unde o mie de oameni au protestat.

PAKISTAN-FRANCE-ATTACKS-CHARLIE-HEBDOÎn Pakistan, un centru cultural francez a fost luat cu asalt de mulţimea furioasă, un fotoreporter France Presse fiind rănit. Demonstraţii de protest au avut loc şi în alte ţări musulmane, inclusiv în Turcia (foto jos).

TURKEY-FRANCE-CHARLIE-HEBDO-ATTACK

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img