PROIECT PENTRU MODERNIZAREA SEDIULUI POLIȚIEI MUNICIPIULUI DROBETA TURNU SEVERIN, CU FONDURI EUROPENE 

0

În cadrul ședinței Consiliului Județean Mehedinți de astăzi, au fost aprobate proiectul și indicatorii economici în vederea depunerii de către Inspectoratul Județean de Poliție al Județului Mehedinți a cererii de finanțare, în cadrul PNRR, pentru proiectul “Reabilitarea și modernizarea sediului Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin”.

Din clădirea prinsă în proiect, Consiliul Județean are în proprietate 117 mp și va avea o contribuție de 3% din valoarea investiției.

La ședința Consiliului Județean Mehedinți au participat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție al Județului Mehedinți, domnul comisar șef Costin Tuică, adjunctul inspectorului șef arătând care sunt principalele lucrări vizate pentru a fi finanțate din fonduri europene:

▶️ Reabilitare termică a elementelor de anvelopă a clădirii;

▶️ Reabilitare termică a sistemului de încălzire / a sistemului de furnizare a apei calde de consum;

▶️ Instalarea unui sistem de climatizare / ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului;

▶️ Reabilitare / modernizare a instalațiilor de iluminat clădiri;

▶️ Instalarea de panouri fotovoltaice pentru independență energetică;

▶️ Instalarea de sisteme inteligente de umbrire pentru sezonul cald.

“Doresc mult succes reprezentanților Poliției Mehedințene pentru obținerea finanțării și îi asigur de tot sprijinul Consiliului Județean Mehedinți în implementarea proiectului!

În primul rând, acest proiect va schimba aspectul sediului Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, iar în al doilea rând, va îmbunătăți condițiile de lucru pentru angajații instituției.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.